Hamisítják a vecsési savanyú káposztát?

tesco káposzta2A fehérboros ízesítésű, konzerves savanyú vecsési káposzta félig ?levetkőzött?, így derült ki, hogy tescós káposzta van benne.

A konzerves savanyú káposzta fotóit az áruházlánc közösségi oldalára töltötte fel két felháborodott vásárló is – írta a hír24.hu.

Mindkét képen jól látszik, hogy a vecsési savanyúságos doboz valójában saját márkás terméket rejt. Az áruház meg is köszönte Tamásnak, a kép feltöltőjének, hogy felhívta a figyelmét a problémára, és azonnali kivizsgálást ígért. Felveszi a kapcsolatot a szállítóval is, hogy kiderítse, hogyan fordulhatott ez elő, állítja a Tesco.
Annyi már bizonyos, hogy a terméket nem az áruházlánc csomagolta(tta) át. Hogy ne legyen félreértés, egyelőre felfüggesztik a termék forgalmazását ? tette hozzá az áruház.

Azt még nem tudjuk, vajon a saját márkás savanyú káposzta egyébként vecsési-e….

tesco káposzta

tesco káposzta2

Fotók: Facebook

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2013/07/09/hamisitjak-a-vecsesi-kaposztat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19