Kántor Attila: ” Jól sikerült az erősítés… “

A felkészülésről nyilatkozott a Vecsés Fc  vezetőedzője a csapat hivatalos honlapján:

?Könnyebb helyzetben voltam, mint télen, amikor elkezdtem dolgozni Vecsésen. Kiderült a félév alatt, hogy milyen posztokon kell a csapatot megerősíteni. Ezt végrehajtottuk és bizakodóan indulunk neki a megyei első osztálynak, ami csak a nevében megye 1, ahol 9 NB 3-as csapat, egy NB 2-es és 6 megye 1-es csapat vesz részt. Céljaink magasak, az első 3 hely valamelyikének megszerzése. Amiben benne van természetesen a feljutás lehetősége is.?

Sikerültek az erősítések?

?95%-ban igen. Egy jó kapust és egy bal oldali védőt még szívesen látnék a csapatban.?

Lesz új játékstílusa a csapatnak?

?Igen, egy teljesen új játékrendszert építettünk fel Maár Janival és Hajdú Lajossal, ami úgy néz ki, hogy próbáljuk a 90 percből 60 percig uralni a játékot és a labdatartásból hirtelen megindulva gyors támadásokkal befejezni az akciókat. Ezt gyakoroltuk a felkészülés alatt. Hozzá tesszük még a begyakorolt szögleteket és szabadrúgás variációkat és kíváncsian várjuk mi fog ebből kisülni.?

Új igazolások a 2013/2014-es idényre

Ősztől a csapatot erősíteni fogják az alábbi játékosok:

Ponczok Tamás (23, Ausztria III.), Ponczok Csaba (27, Üllő), Király András (30, Érd), Králik Balázs(25, Kápolnásnyék), Frohner Ferenc (23, Ausztria III.-Ritzing), Csiszár Richárd (19, Tápiószecső),Youssef M. Abdel Atey (25, Csákvár NB II), Tövisháti Tamás (23, SZAC).

Várható még az igazolók sorába egy neves kapus.

A csapattól ősztől távoznak: Fekecs Dávid (Dorog NB III), Lázok Tamás (Ebes NB III), Kóré Norbert(Üllő), Gáspár ZoltánSztancsek Péter, Aigbekaen Oti Dikson, Cseke Károly.

forrás: vecsesfc.hu