Már épül a vecsési kormányablak

vecses_leadVecsés legforgalmasabb helyén, a Market Central területén kap majd helyet a Pest Megyei Kormányhivatal leendő vecsési kormányablaka. Tegnap Tarnai Richárd kormánymegbízott és Azari Zsuzsanna járási hivatalvezető számos szakemberrel közösen tekintették meg a munka jelenlegi állását.

Tarnai Richárd kormánymegbízott az eseményen elmondta, legfontosabb cél a területi közigazgatásban az, hogy létrejöjjön az egyablakos ügyintézés Magyarországon, vagyis valamennyi állammal kapcsolatos ügyet egy helyen, a kormányablakban lehessen elintézni.

Hozzátette, a kormányablakok egységes arculatával, a kedvező ? hétköznap reggel 8-tól este 8-ig tartó ? nyitva tartással, jól képzett munkatársakkal olyan színvonalat akarnak kialakítani, amely segíthet az állam és az állampolgárok közötti bizalom helyreállításában.

Azari Zsuzsanna járási hivatalvezető és Tarnai Richárd kormánymegbízott

Azari Zsuzsanna járási hivatalvezető és Tarnai Richárd kormánymegbízott

Vecsésen a Market Central területén alakítják ki a leendő kormányablakot, a munkálatok már folynak, de még számos feladat vár a szakemberekre. A vecsési kormányablak területe 122 négyzetméter lesz, ahol 8 munkaállomáson fogadják majd az ügyfeleket.

Pest Megyei Kormányhivatal
Látványterv

Látványterv