Kislányoknak mutogatta magát a felsőpakonyi férfi

mutogatósA Monori Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki több kislánynak mutogatta a nemi szervét.

Korábban honlapunk is beszámolt arról, hogy a gyanúsított 2013 áprilisában több alkalommal az üllői általános iskola környékén egy robogón ülve követett fiatal, valamint kiskorú lányokat és nemi szervét mutogatta nekik önkielégítés céljából.
A rendőrségre 2013. május 1-jén bejelentés érkezett, hogy a helyi polgárőrök feltartóztattak egy férfit, akit többen is felismertek, mivel egy héttel korábban több kislánynak is mutogatta a nemi szervét. A helyszínre kiérkező járőrök elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra előállították F. Jánost, akit gyanúsítottként hallgattak ki szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi 2013. április 26-án robogóval közlekedett Üllőn, amikor leszólította az iskolából két barátnőjével hazafelé tartó 12 éves kislányt, miközben elővette a nemi szervét, és a gyerekeknek mutogatta magát.

F. János ellen folytatott nyomozást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság