Urbán Flórián a VFC új edzője

Kántor Attila  az Érd elleni döntetlenre végződött bajnoki mérkőzés után úgy érezte, nem tudja kellőképpen motiválni a játékosokat és így nem sikerül elérni a kitűzött 1-3. hely valamelyikét. Értékelte magában a kialakult helyzetet és a távozás mellett döntött, melyet a vezetőség elfogadott – közölte a csapat a honlapján.

A Vecsési FC vezetősége Kántor Attila lemondása után azonnal hozzáfogott az új vezetőedző kereséséhez. Gyors és eredményes munkát végzett az elnökség hiszen sikerült megegyezni a korábban negyvenszeres válogatottságot elért Urbán Flóriánnal. (Eddigi edzői munkái: REAC, Felcsút, Lombard Pápa, Újhartyán, Vasas pályaedző majd vezetőedző, legutóbb Csomád KSK)

A hétfő délutáni edzést már Urbán Flórián vezényelte, aki székfoglalójában rendet és fegyelmet ígért és egy mindig győzni akaró, Vecsést megillető csapatot.

forrás: www.vecsesfc.hu

A város hivatalos honlapján olvasható Pável Béla alpolgármester közleménye:

A közelmúltban komoly változás történt a Vecsési Futball Club életében, ugyanis a közgyűlés megújította az elnökséget. Az új elnök, Czibolya Zoltán feladatának tekintette a régi csapat gerincének megtartását, illetve megvalósítani a lehetséges erősítéseket.

Czibolya Zoltán igen fontosnak tartotta a csapat gazdasági hátterének biztosítását, támogatók felkutatását. Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Vecsés Város Önkormányzata maradt a legnagyobb ?szponzor?. Az Elnökség felkérte Már Jánost a sportigazgatói funkció betöltésére, akitől természetesen szakmai segítséget vár a VFC.

A vezetőség a mérkőzéseken komoly fegyelmezetlenséget tapasztalt, a csapatjáték, a taktika stb. hiányát. Ezért az elnök megköszönte Kántor Attila edző munkáját és szeptember 2-től felkérte Urbán Flórián, volt válogatott labdarúgót az edzői teendők ellátására.

A mérkőzéseken a szurkolóktól többször hallottam a Csőrös, Szoki, Dzsuki, Grecso, Koszos, Pepi, Subi stb. neveket, kik ezek az emberek? – kérdezte tőlem az elnök. Ők voltak azok, akik már 50 évvel ezelőtt is képviselték a vecsési labdarúgást és nem is akár hogyan! Erre Czibolya Zoltán jelezte, hogy örömmel ad a nyugdíjas vecsési labdarúgóknak ingyenes, VIP belépőjegyet a csapat bajnoki mérkőzéseire, mert jelenlétükkel, vagy unokájukkal együtt biztosan lendítenek a vecsési labdarúgás szekerén!

Kedves Öregfiúk! A pálya pénztáránál átvehetitek a belépőket; Bognár János, Frühwirt József, Fekete István, Kalász József, Kári Ferenc, Krausz István, Legendi László, Makovecz János, Mertz Ferenc, Molnár István, Szabó János, Szűcs Jenő (természetesen a névsor nem teljes).

Jó szurkolást!

Pável Béla