Vecsési Káposztafeszt 2013 – A program

Szeptember 22-én, vasárnap rendezik meg az idén 13. alkalommal a Vecsési Káposztafesztet, melynek programfüzete megtekinthető honlapunkon.

Idén először a szombat délutáni programokat követően egy szabadtéri bulit is tartanak este az Epresben, ahol DJ Dominique majd Bárány Attila szórakoztatja a fiatalokat, idősebeket.

A már hagyományosnak tekinthető vasárnap délelőtti felvonulás, a helytörténeti kiállítás, a Vecsési Tájház valamint Bálint Ágnes Emlékház megtekintése mellett többféle színpadi kulturális programmal (tánccsoportok, kórusok) várják az érdeklődőket.

A fesztiválon a többi között fellép a Vujisics Együttes, Csepregi Éva és Végvári Ádám, a Botafogó táncegyüttes, a Balkán Fanatik, szombat délután pedig Korda György és Balázs Klári és még sokan mások.

Természetesen ebben az évben is Benke Laci bácsi lesz a főzőverseny zsűrielnöke a már jól bevált segítőivel, Galántai Gyöngyi és Hanyecz Erzsike segítségével állítják  fel a legsikeresebb ételek listáját.

A teljes program:

káposztafeszt 1

káposztafeszt 2

káposztafeszt 3

káposztafeszt 4

káposztafeszt 5

káposztafeszt 6

káposztafeszt 7

káposztafeszt 8

káposztafeszt 9

káposztafeszt 10

káposztafeszt 11

ÚTLEZÁRÁS, FORGALOMTERELÉS

A rendőrség ezen a napon 6.00 órától 24 óráig lezárja a 400-as számú főút Anna utca ? Iskola utca közötti szakaszát.

A kijelölt terelőút az Üllő felől érkezőknek a:
Város u. ? Mátyás u. ? Vágóhíd u. ? Temető u. ? Rózsa u.
a Budapest felől érkezőknek az:

Anna u. ? Telepi u. ? Ady Endre u. ? József u. útszakaszon lehetséges.

A Volánbusz terelése mindkét irányból a következő:

Anna u. ? Telepi u. ? Jókai M. u. ? Iskola u.

Az Budapest felől érkező járatnak az Iskola u. 11. szám előtt ideiglenes megállót jelölnek ki.

Felhívják az érintettek figyelmét, hogy a 400-as számú főút lezárt útszakaszán csak a megkülönböztetett jelzéssel ellátott gépjárművek hajthatnak át rendőri felvezetéssel. A fentiekben megjelölt terelő utakon mindkét oldalon ?Megállni tilos?, valamint a terelésnek megfelelően az utcákat egyirányúsítják. Kérik az érintetteket, hogy a lezárás ideje alatt a terelőutakon a parkolási tilalmat tartsák be, tekintettel arra, hogy a rendőrség fokozott ellenőrzést tart és elszállítja a tilosban parkoló gépjárműveket.

lezárás-térkép