Faültetési akció Vecsésen

A város önkormányzata 2013-ban is meghirdeti őszi faültetési akcióját. Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 19-től október 22-ig.

gömbjuhar fák

Azon lakosok számára, akik vállalják, hogy a városképet rontó, kiöregedett, kiszáradt, beteg fákat saját lakó-ingatlanjuk előtt kivágják, vagy a fával nem rendelkező közterületet szeretnék faültetéssel szebbé tenni és a fapótlással járó munkákat elvégzik, az Önkormányzat környezetbe illő díszfa csemetét biztosít kedvezményes áron. 

Választható fák:

  •  gömb juhar,
  •  gömb kőris,
  •  gömb akác,
  •  gömbszivar,
  •  gömb-csepleszmeggy,
  •  vérszilva.

Az igénylés leadása után a mezőgazdasági ügyintéző ellenőrzi a majdani csemete helyét. és az igénylést csak megfelelő hely és rendezett utcakép esetén fogadják el.

Egy ingatlan elé maximum 6 db facsemete igényelhető.

Az igénylőtől a facsemetékért darabonként 1.000 Ft-os jelképes összeget kér az Önkormányzat. A facsemeték gondozása, locsolása az igénylő kötelessége. A befizetendő összegről szóló csekket, a szemlét követően a helyszínen az ügyintéző ? aki igazolja magát ? adja át, vagy postai úton küldi ki. A befizetés után a csekket be kell mutatni a hivatal mezőgazdasági ügyintézőjénél 2013. október 30-ig.

A facsemetékért jelentkezni lehet személyesen a Polgármesteri Hivatal (2220 Vecsés, Szent István tér 1.) földszint 1-es irodájában a mezőgazdasági ügyintézőnél ügyfélfogadási időben, vagy e-mailben: nagyne@vecses.hu. Telefonos jelentkezést nem fogadnak el!

A facsemetéket október végén, november elején osztják ki a fagyok beállta előtt.