Tartozása miatt verték meg

Két férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként a monori rendőrök, miután tartozása miatt megvertek egy üllői nőt és két gyermekét.

családon belüli erőszak

A Monori Rendőrkapitányságon egy 40 éves üllői nő tett feljelentést 2013. május 15-én L. Lászlóné, valamint annak férje és fia ellen, akik aznap 15 óra körüli időben bementek üllői családi házába és a tartozása megadását követelték tőle. Eközben a sértettet és két fiatalkorú gyermekét bántalmazták, valamint betörték a ház ablakát és több berendezési tárgyat is megrongáltak  – adta hírül a police.hu.

A rendőrök rövid időn belül elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra előállították L. Lászlóné 41 éves, L. László 39 éves és L. Roland 20 éves üllői lakosokat, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az L. Lászlóné és társai ellen önbíráskodás bűntett, magánlaksértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.