Rock koncert Vecsésen

2013. november 8-án egy különleges rock koncertre várják az érdeklődőket a vecsési kulturális központba, fellép Kalapács József, a Dinoszaurusz Band és a Qgli.

A budapesti Jump Rock Band-et 1998-ban Rusznák “Qgli” Gábor (gitáros) alapította, aki 1991óta Bátyja “Jimi” (gitáros, énekes) által vezetett az “Erzsébeti Vagányok” nevű helyi bandában ritmusozott, mely több koncert és tehetségkutató fesztivál után feloszlott. Ezután Qgli új csapatot kovácsolt immáron Jump Rock Band néven. Az együttes a saját számai mellett, legfőképp magyar zenekaroktól játszik feldolgozásokat, mint például: Máté Péter,Bikini, Edda, Hobo Blues Band, KFT, Beatrice, P Mobil, Tankcsapda, Kárpátia, Republic, P BOX és még sokan mások.

Dinók, akik még nem kövültek meg? A negyvenedik születésnapjukat ünneplő csapat tagjai főleg nagy külföldi sikerszámokat játszanak, műsoruk Beatles, Nazaterh, Deep Purple, Santana stb. nótákból áll. A hazai bandák közül P. Mobil, Tűzkerék és egy-két Hobo szám az, amit játszanak koncertjeiken. A Dinoszaurusz Band  jelenlegi felállása: Pardi Ferenc ? ének, Kőpataki József ? dob, Metzker Péter ? billentyűs, Butkovits Lajos, Hajdú Oszkár ? basszus, Kortye Vilmos ? gitár.

Kalapács József 1962-ben született, magyar rockénekes. 1980 óta aktív zenész, olyan együttesekben tűnt fel, mint a Pokolgép, Omen, Kalapács, Hard. Mindenképpen meg kell említeni a közvetlen az Omen után 2000-ben induló Kalapács nevű zenekarát, mely eredetileg egy a Pokolgép Tribute Projectként indult, de egy önálló zenekarrá nőtte ki magát, amely azóta is működik.

qgliplakat

Jegyekkel kapcsolatos további információ a Bálint Ágnes Kulturális Központ információs pultjánál, az info@kulturba.hu email címen valamint a 06-29-350-279-es telefonszámon kérhetők.