Orvvadászt fogtak el a monori rendőrök

Egy 48 éves gombai férfit vettek őrizetbe a monori nyomozók, miután lőfegyvereket, lőszereket, nagy mennyiségű vadhúst és egy rendőrségi kék lámpát találtak a házában.

gomba fegyver5

A Monori Rendőrkapitányság nyomozói 2013. november 7-én kora reggel jelentek meg egy gombai családi háznál, mivel állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a tulajdonos lőfegyvert tart otthon. A rendőrök házkutatást tartottak, melynek során 4 darab lőfegyvert vagy annak utánzatát, 1 darab íjpuskát, 121 darab lőszert vagy annak utánzatát, valamint különféle fegyveralkatrészeket találtak és foglaltak le. Az igazságügyi fegyverszakértő elsődleges véleménye alapján a lefoglalt tárgyak lőfegyvernek és lőszernek minősülnek. A házkutatás során ezen kívül nagy mennyiségű vadhúst, trófeát, valamint egy rendőrségi kéklámpát is találtak a nyomozók.

A férfit a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, majd kezdeményezték az előzetes letartóztatásának elrendelését. A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 48 éves gombai férfi ellen.

 

gomba fegyver6 gomba fegyver7 gomba fegyver4 gomba fegyver3 gomba fegyver2 gomba fegyver1

 

 Fotók: police.hu