Egyszer volt? a Mesezenekar koncertje

Az előadáson egy óriási képeskönyvet lapozgatnak az előadók a gyerekekkel. A képeken látható mesehősökhöz hasonlatos figurák (Süsü, Vuk, Gombóc Artúr) elevenednek meg az eredetihez hasonló óriásbábok alakjában, a róluk szóló ismert gyermekdalok pedig a zenekar saját hangszerelésében szólalnak meg.
Az apróságok együtt szüretelnek Meseország lakóival, játékos feladatokkal, közös zenéléssel szerepelnek a koncerten, ahol a zenészek a hangszereiket is megmutatják a gyerekeknek. 

egyszer volt   mesezenekar

2013. november 19. 10.00 óra
Jegyár: 1000 Ft

Jegyekkel kapcsolatos további információ a Bálint Ágnes Kulturális Központ információs pultjánál, az info@kulturba.hu email címen, valamint a 06-29-350-279-es telefonszámon kérhetők.

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2013/11/11/egyszer-volt-a-mesezenekar-koncertje/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19