Urbán Flórián volt a Dinó Sporthíradó vendége

Urbán Flórián a VFC edzője a Hatos csatorna Dínó Sporthiradóban nyilatkozott a vecsési futballról, tapasztalatairól, terveiről.

urbán flórián

Szeptember elején, a negyedik forduló előtt vette át a Vecsés FC edzői posztját Urbán Flórián. A csapat eddig tíz bajnoki meccset játszott az irányításával a Pest megyei első osztályban, mérlege hét győzelem, két döntetlen és egy vereség. Ez pillanatnyilag a negyedik helyet jelenti az együttesnek, amely nyolc ponttal van lemaradva a listavezető Váctól. A számok persze egyáltalán nem érdeklik az edzőt.

? Nem nézem a statisztikát. Az elvárás az, hogy ne kapjunk ki. Vecsésen nagy tradíciója van a futballnak, nagyon szeretik a szurkolók és a városvezetők is. A klub nívóját vissza kell állítani. Szeretnék a vezetők, ha minél hamarabb az NB III-ba, vagy még feljebb tudna kerülni a csapat ? magyarázta Urbán Flórián a Hatos csatorna Dinó Sporthíradó című műsorában. ? Nem foglalkozunk az ellenfelekkel, mindig csak saját magunkkal foglalkozunk. Jelenleg a Vác vezeti a bajnokságot, még nem kapott ki, de ahogy mondani szoktam, a hideg leheletünk ott van a tarkójukon. Minden meccset meg kell nyernünk, mert kevés olyan ország van, ahol nem az a bajnok, aki megnyerni minden mérkőzését. Soha nem tűzök ki olyan célokat magam elé, hogy szeretnénk az év végén a dobogón lenni. Egyetlenegy célom van, a játékosokat minden héten úgy felkészíteni, hogy a következő fordulóban győzzenek. Ha megnyerünk egy mérkőzést, akkor készülünk a következőre. Soha nem lehet tudni, mi fog történni három-négy hét múlva, ezért hosszabb távokkal nem foglalkozunk.

www.vecsesfc.hu