Bajnok a vecsési kisfiú

Él Vecsésen egy 10 éves kisfiú, aki szorgalmával, tehetségével és kitartásával ezüstérmet nyert párjával a múlt héten megrendezett akrobatikus rock and roll magyar bajnokságon. Barabás Dániel és  Béres Dorina kétszeres országos bajnoki címet is nyertek már idén ebben a sportágban. A fiatalember mindezek mellett kitűnő tanuló is, ami tovább erősíti azt a példát, hogy aki rendszeresen sportol, annak a tanulás is jobban megy.

Barabás Dani és Béres Borina

Dani 4 éve táncol, jelenleg a budapesti Rók and Roll Egyesületben. Az edzések a Pesterzsébeten lévő táncteremben zajlanak ahová Danin kívül még számtalan vecsési gyerek jár. A táncteremben heti több alkalommal is gyakorolnak, hogy a könnyűnek egyáltalán nem mondható sportágban megrendezett versenyeken egyre jobb eredményeket érjenek el.

A Magyar Bajnokság az akrobatikus rock and roll egyik legmeghatározóbb versenye. Itt kapják meg a sportolók az egész éves eredményeik alapján a Magyar Bajnoki és az éves Országos Ranglista elismeréseket. Barabás Dani és Béres Dorina a korosztályában az országos ranglistán is a második helyen végzett 2013-ban.
Gratulálunk!