Elégedettségi felmérés a helyi egészségügyben

A Vecsési Egészségügyi Szolgálat önkéntes és anonim elégedettségi felmérést tett közzé a honlapján.

rendelő

A szakrendelő új honlapot indított, www.vecsesiszakrendelo.hu  címen, ahol megtalálhatók az önkormányzati fenntartású egészségügyi intézmény legfontosabb információi. A többi között az aktuális rendelési időket, a bejelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat, háziorvosi, gyerekorvosi ellátáskeresőt is találhatunk az új oldalon.

Továbbá a Vecsési Egészségügyi Szolgálat vezetősége betegelégedettségi felméréssel szeretné megismerni a rendelő szolgáltatásait igénybe vevők véleményét, “hogy munkánk még jobban feleljen meg az Önök igényeinek. Kérjük, hogy ennek a kérdőívnek a kitöltésével ossza meg velünk a Vecsési Egészségügyi Szolgálat szolgáltatásairól szerzett tapasztalatait, hiszen az Ön véleménye és javaslatai hozzásegítenek minket ahhoz, hogy rávilágítsunk azon pontokra, ahol még fejlesztenünk szükséges.” A felmérés ide kattintva érhető el.

 

Hírportálunkon a közérdekű információk menüpontban természetesen továbbra is megtalálhatók a város egészségügyi intézményeinek elérhetőségei, de a rendelési időket a jövőben a szakrendelő honlapján érhetik el.