Vecsési Városgondnok Kft – régi nevén Vetüsz

2014. január 1-jétől Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. lett a Vetüsz Kft. neve. A cég továbbra is önkormányzati tulajdonú és 100 százalékos jogutódja a Vetüsz Kft-nek.
Tuba Zoltán igazgató nyilatkozik a cég átalakulásáról, a közeljövőben várható szemétszállítással kapcsolatos változásokról és a szelektív hulladékgyűjtő-szigetek körül tapasztalható problémákról.

Fenyőfa begyűjtés
Vízkereszt napjával, január 6-án hivatalosan is véget ért a karácsonyi ünnep és elkezdődik a karácsonyfa-bontási időszak. Az eddigi éveknek megfelelően a kidobott fenyőket nem csak a lakossági hulladékkal együtt, hanem szelektíven, külön erre a célra indított kukásautóval szállítjuk el ? olvasható a Vecsési Városgondnok Kft (régi nevén Vetüsz Kft.) közleményében.

A tájékoztatás szerint az egy méternél kisebb fenyőfákat a kommunális hulladékgyűjtő járat gyűjti be, így azokat a kuka mellé kell kihelyezni az ürítési napon.

A Vecsési Városgondnok Kft. kéri a Lakosságot, hogy az utcákban az egy méternél magasabb fenyőfákat ne a lakóingatlanok elé helyezzék ki egyesével, hanem lehetőség szerint, valamelyik sarokra, az árokba gyűjtsék kupacokba, így jelentősen megkönnyítik az elszállítást.

A fenyőfa begyűjtési időszak január 6-tól február közepéig tart, az elszállítás mindig csütörtökön történik!

 

vetüsz logó

Tuba Zoltán, a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. ügyvezetője a WTV Vecsési Magazinjának nyilatkozott a cég átalakulásáról, a közeljövőben történő változásokról és a szelektív hulladékgyűjtő-szigetek körüli problémás helyzetről.

www.vecses.hu