Megújult a vecsési bokszcentrum

A bokszcentrum felújítása régóta váratott magára, január első napjaiban kezdődött a munka, amely során fűtéskorszerűsítést és új szellőzőrendszert kapott az terem.

A terem felújítás előtt

A terem felújítás előtt

Az év első munkanapján kivitelezők lepték el a bokszcentrumot, mivel szükségessé vált a fűtés felújítása, a szellőzés megoldása, valamint egy tisztasági festés is ráfért már a teremre -számolt be az egyesület a felújításról a honlapján.
A gazdaságtalan és már egyáltalán nem üzembiztos régi konvektorokat modern és energiatakarékos víztárolós kondenzációs kazánnal működő radiátoros központi fűtés váltotta fel.

Felújítás után

Felújítás után

A szellőzést két nagy teljesítményű ventilátorral oldották meg, ami remélhetőleg megszünteti a pára okozta penészesedést az épületben.
A téli felújítás utolsó fázisa a festés volt, amely a múlt hétvégén készült el. Nagytakarítás után pedig kezdődhet a edzés az egyesület tagjainak.

Tavasszal folytatják az épület felújítását a tető egy részének cseréjével, valamint elektromos hálózat korszerűsítésével. A tervek szerint az udvart is szilárd burkolattal fogják hamarosan ellátni.

Felújított bokszterem

Felújított bokszterem