l. Vecsési Böllérverseny

2014.február 22-én rendezik meg Vecsésen az első böllérversenyt, amelyre február 15-ig lehet jelentkezni. A részletes versenykiírás és jelentkezési lap honlapunkról is letölthető.

böllér 11

A verseny során a hízósertés hagyományos feldolgozását, a disznótoros ételek készítését, a böllérmunkát, a csapatmunka minőségét és a húselőkészítés füstölését, hűtését értékeli a zsűri. Minden csapatnak kötelezően készítenie kell a sertésből toros káposztát, sütnivaló kolbászt és hurkát. A verseny folyamán több értékes ajándékot sorsolnak ki.
A rendezvényt a Vecsési Borbarátok Egyesülete és Zehetmayer József “Cegi” szervezi Vecsés Város Polgármesteri Hivatalának támogatásával.

vecsési böllér

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2014/01/21/l-vecsesi-bollerverseny/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19