Halálos baleset Vecsés határában

Rendőrök szenvedtek súlyos balesetet a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, Vecsés határában. Az oszlopnak csapódó autóban egy fiatal lány a helyszínen életét vesztette.

 

 

rendőrbaleset 4

Szombaton délelőtt negyed 12-kor történt a baleset a gyorsforgalmi út XVIII. kerületi szakaszán, a főváros határában. Értesüléseink szerint az autóban szabadnapos rendőrök és egy fiatal, 23 éves nő utazott.
A belváros felől érkező személyautó – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött a szalagkorlátnak, majd a két sávot elválasztó szalagkorláton át az oszlopnak csapódott.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a fiatal lány nem volt rendőr, és a holtteste sem repült ki az autóból: a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
A lány civil volt, az autó sem volt rendőrségi jármű – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Viszont a két fiatal férfi rendőr volt, bár nem voltak szolgálatban.

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmi úton

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmi úton

Fotók: Mihádák Zoltán, MTI

Az oszlop az autót kettévágta, az egyik férfi a roncsba szorult. A tűzoltók emelték ki, a mentők súlyos sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították kórházba.A másik fiatal férfi az ütközéskor kirepült a járműből, őt is súlyos sérülésekkel szállították el a helyszínről.  Az utat roncs darabok borították, a főváros felé vezető szakaszt a mentés és a helyszínelés idejére lezárták.
Délután 15 órakor a rendőrség a helyszínelés befejezte és az útlezárást feloldotta.