Vecsésen találták meg a lopott motor

Február 12-én éjszaka Pestszentlőrinc kertvárosából egy zárt garázsból elloptak egy egyedi építésű nagyértékű motort, amit péntekre virradó éjszaka a vecsési polgárőrök találtak meg.

lopott yamaha

A három vecsési polgárőr, Birta Norbert, Korompai Bence és Udud Gábor pénteken éjjel fél 1-kor egy autót vettek észre, amivel  lassan egy choppert vontattak. A járőrök láttán az autóban és a motoron ülők a Halmi utcába menekültek, ahol az egyiküket, kisebb dulakodás után sikerült a focipályánál elfogniuk.
Az esetről értesítették a rendőrséget, akik a helyszínen megállapították, hogy az otthagyott Yamaha choppert a XVIII. kerületből egy zárt garázsból loptak el. Az egyedileg átalakított motor tulajdonosa két nappal ezelőtt tette fel a felhívását a Facebookra, melyet közel 2000-en osztottak meg. A tetten ért férfit a rendőrség előállította, az ügyben nyomozás folyik.
A helyszínbiztosítás során éjjel fél kettőkor egy csattanást hallottak a polgárőrök a Dózsa György úti vasúti átjáró felől. Egy fekete Saab súlyos balesetet szenvedett, erről bővebben ide kattintva olvashatnak.

A tulajdonos pénteken reggel visszakapta a motorját.
 

motor tréler 2Fotó: facebook

Az RTL Klub Híradó 2013.02.14-én: