Tömegverekedés a gyáli piacon

Ásóval, széklábbal verte véresre egymást két család Gyálon. A piacon vesztek össze vasárnap kora reggel az árusító hely miatt. 

 

gyál piac rendőr

Vasárnap reggel összeverekedett két család Gyálon, az Ady Endre úti piacon – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy reggel fél nyolc körül a két társaság több tagja előzetes szóváltást követően összeverekedett az árusító hely miatt. Ásóval, széklábbal és mindennel ami a kezük ügyébe került ütötték egymást.

A rendőrség a bejelentést követően rövid időn belül megjelent a piacon, de a verekedőket csak nehezen tudták szétválasztani.
A mentők a helyszínről tíz embert vittek kórházba. Főleg vérző fejsebeket szenvedtek és zúzódásokat. A budapesti Merényi kórházba és a Baleseti Intézetbe vitték őket. Miután mindenkit elláttak, a rendőrök a dabasi kapitányságra vitték őket, ahol megkezdték kihallgatásukat az esetleges további résztvevők felkutatása érdekében – tette hozzá a szóvivő.

Az ügyben a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult büntetőeljárás garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az RTL Klub Híradója Gyálon forgatott 2014.02.16-án: