Hungarikum lehet a vecsési savanyú káposzta?

A vecsési savanyú káposzta messze földön híres? És ezt nem csak mi tudjuk, hanem az ország minden táján ismerik és szeretik.
Ezért is törekszik a város arra, hogy lehetőség szerint megkapja e HÍR-es termék a hungarikum védjegyet?

Így kezdődik a Vecsési Magazin következő adásában az a stúdióbeszélgetés, amelyhez elfogadta a meghívást a Pest Megyei Értéktár Bizottság egyik tagja. Dr. Gyopár Ernőt Szappanos Krisztina kérdezte. A teljes interjú megtekinthető február 21-én, pénteken 18 órától a Williams Televízióban.

 

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2014/02/20/hungarikum-lehet-a-vecsesi-savanyu-kaposzta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19