A buszon mutogatta magát egy gyáli férfi

Szeméremsértés miatt indított eljárást a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság J. Róbert István 47 éves gyáli lakos ellen.

szatír

A jelenleg rendelkezés álló adatok szerint a férfi 2014. február 28-án 6 óra 55 perc körüli időben a Budapest XVIII., Jegenyefasor utcai buszmegállóban egy fiatalkorú lány mellé állt és a nadrágja sliccénél fogdosta magát. A 36-os jelzésű buszra 7 óra körüli időben szálltak fel mindketten, a fiatalkorú a busz hátsó részén foglalt helyet és tanulni kezdett. Amikor felnézett a füzetéből látta, hogy J. Róbert István tőle körülbelül 2 méterre áll, őt nézi és magát szeméremsértő módon mutogatja. A tanuló úgy tett, mintha nem látta volna, de ekkor a férfi odament hozzá és le akart mellé ülni. A lány megijedt és egy utashoz szaladt, majd leszálltak a buszról a következő megállónál – írja a police.hu.

A lány az esetet követően értesítette a rendőrséget. A Tevékenységirányítási Központ ügyeletese azonnal intézkedett a busz feltartóztatására és a helyszínre irányította a Készenléti Rendőrség munkatársait. A rendőrök az esetet követő fél órán belül elfogták a férfit a busz csepeli végállomásánál.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.