Lopás az edzés alatt

A kézilabdás lányok csütörtök esti edzése alatt valakik bemásztak a Falusi iskola öltözőjébe és pénzt, iratokat valamint mobiltelefonokat loptak.

 

mobillopas

Illusztráció

Csütörtök este egy ismeretlen személy a Falusi Iskola öltözőjéből ? vélhetően az ablakon bemászva ? 7 kézilabdás leány táskájából mobiltelefont, pénzt és személyes okmányokat lopott el az edzés ideje alatt. Az egyik edző értesítette a rendőrséget és a polgárőrséget – közölte a VTPE a honlapján.

A helyszínen ? a bűnügyi technikusok kiérkezéséig ? helyszínbiztosítási feladatokat láttak el a polgárőrök. Az estzi elhúzódó helyszínelés miatt az éjszakai órákra való tekintettel a lányok közül 2 leányt a XVIII., 1 leányt pedig a XXI. kerületben lévő otthonukba szállítottak.

Sajnos nem ez volt az első eset. A közelmúltban egy másik iskola öltözőjéből, szintén edzés ideje alatt tulajdonítottak el értékeket. Kérjük, hogy amennyiben valaki személyi okmányokat talál Vecsésen, feltétlenül jelezze a rendőrségnek vagy a polgárőrségnek.

 

A péntek kora hajnali órákban a polgárőr járőr egy gyanús sportautóra lett figyelmes, mely néhány nappal korábban a rendszám és világítás nélkül száguldozott a városban. Az autóhoz rendőri intézkedést kértek, mely során kiderült, hogy a vezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, személyi igazolványa és az autó forgalmi engedélye nincs nála, a jármű pedig ki van vonva a forgalomból A járművezetőt a rendőrség előállította.