Már magyarul is van Prezi

Az internetes prezentációkészítő szoftvert fejlesztő Prezi magyar nyelvű kiadással ünnepli ötödik születésnapját, így az az angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai mellett immár magyarul is elérhető.

Desktop_Presskit_04

A Prezi, szemben a hagyományos slide alapú prezentációs szoftverekkel, térben elhelyezett képeken, videókon és szövegen keresztül mesél el egy-egy történetet.

A Prezi magyar nyelvű kiadásával egy időben a cég budapesti irodájában megnyitja a Prezi Ötletek Háza (Prezi House of Ideas) nevű közösségi teret, ahol globálisan releváns, lokálisan fontos témákról lesznek konferenciák és találkozók. A cél, hogy a tudomány, a művészet és a technológia legizgalmasabb újdonságairól beszéljenek Magyarországon is.

A Prezit 2008-ben alapította Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám. Az indulás után nem sokkal a világ leghíresebb előadásait szervező cég, a TED Conferences fektetett be a Prezibe. A gyors növekedésnek és az egyre több felhasználónak köszönhetően még 2009-ben megnyitották a cég második irodáját San Franciscóban.  A kezdetektől stratégia volt, hogy sikeressé váljanak az amerikai piacon, hiszen ?ahhoz, hogy egy globális céget tudjunk kiépíteni, sikeresnek kell lenni a világ legnagyobb piacán”.

A Prezi most arra törekszik, hogy a szoftvert könnyen hozzáférővé tegye az összes létező technológiai platformon, a felhasználónak ne kelljen azon gondolkodnia, hogy milyen telefonon vagy számítógépen fut.  A Magyarországról elindult prezentációs szoftvert ma mintegy 190 országban több mint 40 millióan használják.

Vágj bele az első magyar prezidbe, kattints a gombra.

hungarymap