Tour de Gyömrő 2014

Ha június közepe, akkor minden kerékpáros tudja: Tour de Gyömrő, kellemes, kisebb dombokat tartalmazó pályán, különböző távokon, felsorolni is nehéz, hány program közül választhatnak a kilátogatók ? akár családostul.

tour de gyömrő

A versenyeken komoly díjazás lesz, fődíjként 100 000 Ft-os Pátria Takarékszövetkezet bankkártyák, de ezen kívül rengeteg értékes nyeremény is kisorsolásra kerül, információk bővebben a letölthető versenykiírásokban.
Akik nem szeretnének versenyezni, csak egy jót tekerni, a Pátria-Decathlon túrát érdemes választaniuk amely Vecsést is érinti.

A felkészültebb versenyzők június 15-én 11:45-kor rajtolva a Budapest-bajnokság keretein belül lebonyolítandó 80 kilométeres futamon indulhatnak, ami az amatőr kupasorozat része is, valamint egyben főiskolás-egyetemi Budapest-bajnokság is. A pálya az ismert Gyömrő ? Péteri ? Monor ? Gomba ? Bénye ? Káva ? Pánd ?Tápióbicske ? Tápiószentmárton ? Tápióbicske ? Pánd ? Káva ? Bénye -Gomba? Monor ? Péteri ? Gyömrő útvonalon halad. A rövid táv 30 kilométeres, az itiner:  Gyömrő ? Péteri ? Monor ? Gomba ? Monor ? Péteri ? Gyömrő.

Választhatóak azonban rövidebb távok is, a Tour de Gyömrő keretein belül a 20 kilométeres és rövidebb versenyeken bárki indulhat, kivéve licences versenyzőket. Családi és ovis futamok is lebonyolításra kerülnek.

Nevezési és egyéb információk: http://www.tourdegyomro.hu/

.