Elfogták az ócsai ékszerbolti rablókat

Hétfő délután budapesti lakásában elfogták azt a férfit és társát, aki még május végén kirabolt egy ócsai ékszerboltot. A rendőrség a lakásukban fogták el a 39 éves férfit és 22 éves társát.

 

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a 39 éves K. N. József május 31-én késő délelőtt ment be a boltba, majd az eladónőt kicsalta a pult mögül. Dulakodni kezdtek, miközben a férfi ismeretlen anyaggal elkábította az alkalmazottat.
A nő bódult állapotát kihasználva a támadó több tálca arany ékszert vett magához, majd az üzlet előtt várakozó társával, a szintén budapesti 22 éves N. Angelával elmenekült.
A Pest megyei nyomozók a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították, majd hétfő délután otthonukban elfogták a gyanúsítottakat, akik beismerő vallomást tettek.
A házkutatásnál a rabolt ékszerek nagy része előkerült, értéküket szakértő vizsgálja. A nyomozók megtalálták az eladó elkábítására használt vegyszert is. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását – tette hozzá a szóvivő.

arany tálca1