Ő a legszebb lány Magyarországon

Kulcsár Edinát választották 2014 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli az országot októberben, a Miss World londoni világdöntőjén.

M

M

A 21 éves, budapesti királynő első udvarhölgyének a 23 éves Katona Gittát, második udvarhölgyének pedig a 18 éves Van Den Bosch Sydneyt választotta a zsűri.
A közönség és az ítészek véleménye megegyezett, hiszen a nézők is Kulcsár Edinát találták a legszebb magyar lánynak ebben az évben.  Idén több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 16 lányt, akik vasárnap este az M1 és a Duna World csatornák élőben közvetített műsorában mérkőztek meg a győzelemért.
A világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

Középen Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2014 győztese. Mellette a második helyezett Katona Gitta (b) és a harmadik helyezett Van den Bosch Sydney (j). MTI Fotó: Illyés Tibor

Középen Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2014 győztese. Mellette a második helyezett Katona Gitta (b) és a harmadik helyezett Van den Bosch Sydney (j). MTI Fotó: Illyés Tibor