Egyre népszerűbbek a családi napközik

Folyamatosan nő az igény a családi napközik iránt, hét év alatt tizenkétszeresére emelkedett az intézmények férőhelyszáma – írja a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kisgyermekek napközbeni ellátását vizsgáló elemzése alapján a Magyar Nemzet.gyereknap123

Tavaly a családi napközik befogadóképessége 1253 új férőhellyel bővült, a kapacitás egy év alatt 15 százalékkal növekedett – írta a lap.

Tavaly összesen 6899 gyermeket írattak be családi napközibe, az új férőhelyek közül minden negyedik falvakban jött létre, de igen jelentős, mintegy 20 százalékos kapacitásnövekedés valósult meg a fővárosban is – ismerteti az újság a részleteket.

A családi napközik a nagyvárosokban a bölcsődék terheit csökkentik, vidéken pedig az ilyen intézmények hiányát pótolják – írja a Magyar Nemzet.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2014/08/14/egyre-nepszerubbek-a-csaladi-napkozik/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19