Fantomképen az ócsai szatír

A dabasi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításában aki egy kislánynak és barátnőjének mutogatta a nemi szervét Ócsán.

szemeremsertes_dabas_0

A férfi szeptember 10-én 12 óra 30 perc körül Ócsán a Baross utcában odalépett a járdán a barátnőjével sétáló gyermekkorú kislányhoz, majd elővette és a gyermeknek megmutatta a nemi szervét, miközben fogdosni kezdte a kislányt. A két lány elfutott a helyszínről.

Az ismeretlen tettes körülbelül 180 cm magas, 35 év körüli, átlagos testalkatú, de enyhén pocakos férfi. Arca kerek, a haja egészen rövidre volt nyírva. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötétkék színű rövid ujjú pólót, sötétszürke színű farmernadrágot és fehér színű sportcipőt viselt. Az ismeretlen tettes megjelenése, öltözéke igényes és tiszta volt.

A Dabasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Dabasi Rendőrkapitányságot a 06-29/360-107-es telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén