Frontális karambol Alsónémedinél

Ismét járható az 5-ös főút Alsónémedi közelében, ahol csütörtök délelőtt egy frontális karambol miatt rendeltek el teljes zárást – közölte honlapján a rendőrség.

K

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta: egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a főút 27-es kilométerszelvényénél. Mindkét járműben csak a sofőr utazott.
A nyomdai termékeket szállító teherautó vezetőjének nem lett baja, ám a személyautó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba – tette hozzá a szóvivő. A főút 27-es kilométerszelvényénél történt baleset helyszínén a dabasi tűzoltók segítették a mentést.

 

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2014/10/30/frontalis-karambol-alsonemedinel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19