Vecsési hotel a legzöldebb szállodák között

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének debreceni közgyűlésén átadták a Zöld Szálloda okleveleket a kritériumokat teljesítő szállodáknak. A vecsési Airport Hotel Stációt is díjazták.

Stáció-épület-12

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 1993-ban indította útjára  a környezet védelme érdekében a hazai szállodákat ösztönző tevékenységét. A munka egy szaklapban megjelent cikksorozattal indult, hiszen a környezet védelme nem vezetői döntés, vagy utasítás alapján lehet eredményes, hanem ha a munkatársak széles körének szemléletébe beépül a környezettudatosság. A programcsomag az energia- és víz takarékosságtól kezdve, a hulladék kezelésen, csökkentésen és újrahasznosításán át, a vendégek tájékoztatásáig részletes szempontokat tartalmaz.
A pályázatokat 3 tagú zsűri bírálja el, szigorú szempontok alapján pontozza, és hirdeti ki a “dobogós” helyezetteket. Mintegy 10 éve már külön kerülnek értékelésre a hazai és nemzetközi szállodaláncokhoz tartozó, és az un. független szállodák.
Idén az első helyezett az Art Hotel Szeged, a második a Casati Budapest Hotel, a harmadik a vecsési Airport Hotel Stáció lett.
A szállodák 2016. december 31-ig jogosultak a “Zöld Szálloda 2015-2016” cím viselésére.

zöld szálloda stáció

 

 

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2014/11/18/vecsesi-hotel-a-legzoldebb-szallodak-kozott/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19