Top 10-ben a Vecsés Hírek

November 16-án, éjfélkor zárult a közönségszavazás az idei Goldenblog versenyen, melyen honlapunk a Közélet kategóriában indult.

Az olvasók által leadott szavaztok összesítése után az előkelő 5. helyen végzett a ?Vecsés Hírek? a Közélet kategóriában nevezett és versenyzett 72 fős mezőnyből. Több, országosan is ismert blogot utasítottunk magunk mögé.
Szeretném megköszönni az érdeklődést mindenkinek, aki az oldalra akár csak egyszer is ellátogatott, s különösen köszönöm azoknak, akik hozzászólásaikkal, véleményeikkel ösztönöztek, inspiráltak, támogattak vagy kritizáltak.
És természetesen az összes olvasónak aki a Vecsés Hírekre szavazott. Egy kisvárosi honlaptól úgy gondolom szép eredmény bekerülni az első tízbe.

Golden-5

A Goldenblogot a blogélet fellendítése és a legjobb, szakmailag is kiemelkedő blogok megismertetése céljából 2005-ben indította el először a hvg.hu. Szerkesztőségünk 2012-ben nevezett be először és akkor a 30-ik helyen végzett honlapunk, tavaly 5 helyet javítva a 25. lett a honlapunk.

A közönségszavazás végeredményei a Közélet, a Business és a Tech+Tud kategóriákban

goldenblog 5.