Álarcos férfi terrorizál egy házaspárt Üllőn – videó

2010 óta tartja rettegésben az idős házaspárt valaki Üllőn, éjszakánként téglával, kövekkel, festékkel dobálja a házukat. Az ismeretlen megölte hét kutyájukat, milliós kárt okozott a traktorjukban és rendszeresen felgyújtja a melléképületeket.
Dinya Gyula tudja, ki a támadó, a rendőrség mégis tehetetlen. A két nyugdíjas nyugtatókkal él, éjszakánként rettegnek és fogytán az erejük.

Videó: www.444.hu

Megkérdeztük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét, hogy reagáljon a videóban elhangzottakra, az alábbi választ kaptuk:

“A rendőrségre a sértett 2010. január és 2014. november közötti időszakban 15 alkalommal tett  bejelentést. Büntetőeljárás ? nagyrészt rongálás vétség és rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt- 14 esetben indult, ismeretlen tettes ellen. Egy esetben állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytattak eljárást a monori nyomozók.

2014-ben két bejelentés érkezett. Jelenleg egy ügyben folytat eljárását a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

A korábban folytatott eljárásokat a nyomozóhatóság  – mivel az elkövető kiléte a nyomozásban nem volt megállapíthatófelfüggesztette.”