Vecsésen tüntetnek az útdíj ellen

Január 16-án, pénteken demonstráció miatt lassulhat a forgalom Vecsésen 4. számú főúton és a Fő úton. A forgalom a város kisebb útjaira terelődhet.

Bejelentett demonstráció miatt kell a forgalom lassulására számítani 2015. január 16-án 16 óra és 18 óra közötti időszakban.

A demonstrációban részt vevő járművek a 4. számú főút és 400. számú út forgalmi sávjainak egy részét foglalják majd el. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárásra kell számítani, ezért a járművezetők az alábbi szakaszokon hosszabb menetidővel számolhatnak.

demonstráció

  • A 4. számú elkerülő főútvonal Monor felé vezető oldalán a 19500-as méterszelvénytől kb. 1 kilométeres szakaszon.
  • A 400. számú úton, Vecsés lakott területén belül a Fő út 232. szám előtti szakasztól Monor irányába 1 kilométeres szakaszon.

Torlódás kialakulása esetén a 400. számú úton közlekedők a Vecsés, Nimród u. – Károly u. ? Attila u. útvonalon keresztül tudnak visszatérni a 400-as számú útra, kikerülve a demonstrációval érintett útszakaszt.

A 4. számú főúton esetlegesen kialakuló torlódást a Budapest irányából érkezők a 400. számú út ? Új Ecseri út ? M0 útszakaszon kerülhetik ki és térhetnek vissza a 4. számú elkerülő főútvonalra – közölte a rendőrség a honlapján.

Vecsés Települési Polgárőr Egyesület tájékoztatása szerint a demonstráció ideje alatt három autóval fokozott közterületi járőrszolgálatot látnak el a városban.

A Volánbusz tájékoztatása szerint a forgalomlassító demonstráció miatt, a Budapest-Vecsés-Üllő-Monor és a Budapest-Ecser-Magód-Gyömrő útvonalakon egyes járatok esetében késések előfordulhatnak.

A BKK tájékoztatása szerint  a 93-as és a 200E autóbuszokkal utazóknak is jelentős késésre kell számítaniuk ezen az útszakaszon. Aki teheti, kerülje el délután a környéket, aki pedig a Liszt Ferenc repülőtérre tart, annak érdemes korábban elindulnia.