Halálos baleset Alsónémedinél

Két ember meghalt, többen pedig megsérültek szombat délután, amikor két személyautó összeütközött az 5-ös főút Pest megyei szakaszán  ? közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség.

    Halálos baleset Alsónémedinél

. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a karambol Alsónémedi határában, egy körforgalomnál történt. Az ütközés következtében egy 21 éves lány a helyszínen meghalt, egy másik utas beszorult a roncsok közé, őt speciális eszközökkel igyekeztek kiszabadítani a dabasi tűzoltok. A kórházba szállítás után nem sokkal a 25 éves férfi is elhunyt.

A balesetben többen megsérültek ? tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a főút érintett szakaszát Alsónémedi és Dabas között teljes szélességében lezárták, a forgalmat a mentés és a helyszínelés idejére Ócsa felé elterelték.

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2015/01/17/halalos-baleset-alsonemedinel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19