Kalapáccsal ütötte a taxissofőrt – videó

Monoron fogták azt a férfit aki Budapestről taxival vitette magát haza. Péteri határában fizetés helyett a nála lévő kalapáccsal megtámadta a taxisofőrt.

kalapács

A rendelkezésre álló adatok szerint P. Attila 2015. január 10-én az esti órákban Budapesten beszállt egy taxiba azért, hogy Monorra utazzon. Az autó jobb első ülésén utazó román állampolgárságú férfi Péteri külterületére vitette magát, ahol megállásra szólította fel a taxisofőrt, majd a ruházatába korábban elrejtett kalapáccsal, egy alkalommal a sértettet fejen ütötte. A taxisofőr az ütést követően az autóból kiszállt, majd amikor látta, hogy a férfi is kiszáll a járműből és becsukja annak ajtaját, akkor hirtelen visszaült, lezárta a gépkocsit és elhajtott a helyszínről.

A Monori Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Attilát. A férfi felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a rendőrök elrendelték a körözését.
A 29 éves férfit a monori rendőrök 2015. január 19-én hajnalban Monoron fogták el. P. Attilát ? előállítását követően ? a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított ellen a további eljárást – őrizetbe vétele mellett ? a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le -írta a rendőrség a honlapján.