Szavazz a vecsési iskolára – Cetelem Zöldsuli

A vecsési Halmi Telepi Általános Iskola 1/b osztálya is részt vesz a Cetelem Zöldsuli 2015 pályázaton, melyen olyan képzőművészeti alkotást kellett készíteni a diákoknak, amely a környezetünk megóvásáért a legfontosabb tevékenységet ábrázolja. A pályázaton összesen harminc osztály nyerhet egyenként 150 000 forintos támogatást erdei iskolai táborozásra.

Vecsési Halmi Telepi Általános Iskola A tavaszt várjuk mind mi együtt, Gólyák röptét figyelgetjük. Kismadarak azt csicsergik, Fészküket el ne vegyék. Hosszú csőrű gólyamadár, Vajon tiszta környezetre talál, Mikor fészkét nézegeti, Tetszik-e vajon majd neki? Vajon visszajönne-e hozzánk Fészkét megépíteni volna-e kedve már Műanyag és szemét mentén Vagy inkább elbujdosna szegény? Mi az elsősök ezt nem engedjük! Tiszta környezetre törekszünk. Szelektíven gyűjtünk mindent Így óvjuk környezetünket. Csatlakozzatok hát ti is hozzánk! Védjük meg a gólyát immár!

Vecsési Halmi Telepi Általános Iskola 1/b osztályának pályázata
A tavaszt várjuk mind mi együtt, Gólyák röptét figyelgetjük. Kismadarak azt csicsergik, Fészküket el ne vegyék. Hosszú csőrű gólyamadár, Vajon tiszta környezetre talál, Mikor fészkét nézegeti, Tetszik-e vajon majd neki? Vajon visszajönne-e hozzánk Fészkét megépíteni volna-e kedve már Műanyag és szemét mentén Vagy inkább elbujdosna szegény? Mi az elsősök ezt nem engedjük! Tiszta környezetre törekszünk. Szelektíven gyűjtünk mindent Így óvjuk környezetünket. Csatlakozzatok hát ti is hozzánk! Védjük meg a gólyát immár!

Cetelem Zöldsuli programot 2011-ben indították el azzal a céllal, hogy a legifjabb generáció figyelmét felhívják a környezet védelmének és megóvásának fontosságára. Legmeghatározóbb értékeink, élményeik közül sokat az iskolában töltött évek alatt szerzünk, ezért kulcsfontosságúnak tartja a pályázat kiírója, hogy a környezettudatos, felelős gondolkodás mielőbb megjelenjen a diákok mindennapjaiban.

A pályázat felhívása: ?Szerintetek mi a legfontosabb tevékenység, amit a környezetünk megóvásáért tehetünk?” Készítsetek az osztállyal egy képzőművészeti alkotást, amellyel fel tudjátok rá hívni a figyelmet, és nyerjetek vele 150 000 forint értékű támogatást erdei iskolai táborozásra! 
A Magyar Cetelem Bank az elmúlt évek sikereire építve, idén ötödik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli pályázatot. A program az idei évben megújul, osztályközösségek számára hirdetünk környezetvédelmi témában képzőművészeti pályázatot. A pályázók közül összesen harmincan nyernek egyenként 150 000 forint értékű támogatást, amelyet erdei iskolai táborozás finanszírozására használhatnak fel.”

A szervezők április 1-ig várták a környezet megóvását bemutató, szabadon választott technikával készült műveket: például kollázst, montázst, plakátot, installációt, makettet, szobrot, kisplasztikát.
A versenyszabályzat szerint a nyertesek feléről online szavazás dönt, másik tizenöt nyertes pályamunkát pedig a program zsűrije választja majd ki!

Aki szeretne szavazni a Halmi Telepi Általános Iskola 1/b osztályára, ide kattintva adhatja le szavaztát.