Gyáli tavaknál is keresték az eltűnt fiút

A speciális mentők néhány napja csónakokkal fésülték át a gyáli bányatavakat és hullakereső kutyával járták végig a partot, hátha ráakadnak a fiú holttestére. Semmit sem találtak.Egy hónapja tűnt el Gyálról a 19 éves Rinyu Patrik, akit egy magát ukránnak mondó kamionsofőrrel láttak utoljára együtt a városban. A Blikk úgy tudja, hogy a napokban speciális mentők csónakokkal fésülték át a gyáli bányatavakat hátha ráakadnak a fiú holttestére. Az egyik tónál egy horgászó férfi képeket is készített az újabb kutatóakcióról.

Fotó: blikk.hu

Fotó: blikk.hu

A lap szerint a nyomozók már egy drónnal is átnézték a területet, bízva abban, hogy így jobban átlátják a terepet, és megtalálhatják a fiút.
A rendőrök vizsgálják azt a szálat is, amely a kamionoshoz kapcsolódik, Patrikot ugyanis eltűnése előtt egy magát ukránnak valló férfival látta utoljára egy barátja.
A férfit az egyik gyáli telephely térfigyelő kamerája is rögzítette de azóta elhagyta Magyarországot. Az ügyvéd szerint a rendőrségnek megvannak a maga eszközei arra, hogy utolérjék a férfit akkor is, ha már külföldön van.
Ahogy azt megírtuk, Patrik az apja házában pókerpartit rendezett, majd éjfél körül lesétáltak a gyáli polgármesteri hivatalnál lévő térre. Ott ismerkedtek meg a magát Kiril Petrovnak nevező férfival, akivel egy dohányboltba is bementek.

11156261_934282549957286_4034824918322977939_n
A fiú eltűnése másnap reggel derült ki, egyik cipőjét az otthonától három házra eső árokban találták meg. Azóta sincs hír róla. Kérjük, hogy aki az eltűnt fiatal jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget a 107 vagy 112 vagy az ingyenesen hívható telefontanú számát: 06-80-555-111.