Kútban találták meg az eltűnt gyáli fiatalt

Az öt hete eltűnt 19 éves gyáli fiatalember holttestét találták meg vasárnap délután a településen egy kútban ? közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn..Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a rendőrség állampolgári bejelentésre vonult ki vasárnap késő délután a Klapka György utcában lévő egyik családi ház kertjében lévő kúthoz, melyben egy holttest volt.

A helyszíni szemle késő estig tartott, az elhunyt azonosításához szakértőt rendeltek ki.

Frissítve

Az öt hete eltűnt 19 éves gyáli fiatalember holttestét találták meg vasárnap délután a településen egy kútban ? tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn az MTI-t.
Beluzsárné Belicza Andrea vasárnap este még csak annyit közölt, hogy a rendőrség állampolgári bejelentésre aznap késő délután vonult ki egy kúthoz, amelyben megtalálták egy ismeretlen ember holttestét.
Hétfőn a szóvivő megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, hogy az április 12-én Gyálról eltűnt 19 éves fiatalember holttestét találták meg egy családi ház udvarán lévő kútban.
Hozzátette: a halottszemlén a rendőrorvos az idegenkezűséget kizárta, a további eljárást igazságügyi orvos szakértő bevonásával a főkapitányság bűnügyi osztálya folytatja le.
Mivel a rendőrség elsődlegesen kizárta az idegenkezűséget, továbbra sem lehet tudni, hogy miként került a fiatalember a kútba.
A nyomozás érdekeire hivatkozva a PMRFK szóvivője egyelőre nem bocsátkozott részletekbe az ügyről.

A fiú április 12-én tűnt el. Aznap este barátaival otthonában pókerezett, majd lementek egy éjjel-nappalihoz szeszes italt venni. Közben összetalálkoztak egy ukrán kamionossal – vagy legalábbis egy magát annak mondó férfival. A fiút legutoljára ezzel a férfivel látta egy barátja, aki ezután elköszönt tőle. Az eltűnt fiúnak csak az egyik cipőjét találták meg másnap.

R. Partik barátja, aki utoljára látta, öt órával ezelőtt a Facebookra kitett egy bejegyzést, amelyben elbúcsúzik barátjától: “Nyugodj Békében Barátom Örökké bennünk élsz bár tudom hogy már egy jobb helyen vagy.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter