Bottal, késsel támadtak Vecsésen

Előzetes szóváltást követően öten verekedtek össze Vecsésen, ketten könnyebben megsérültek. 

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Marcel 22 éves, H. Ferenc 30 éves, valamint F. Zsolt 35 éves vecsési lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 8-án a hajnali órákban öt férfi szóváltásba keveredett egymással egy vecsési szórakozóhelyen. A vitát követően két külföldi állampolgárságú férfi bottal és bozótvágó késsel felfegyverkezve bement H. Marcel lakásába, ahol az ott tartózkodó gyanúsítottak lefegyverezték, majd az épület előtt és az utcán tettleg bántalmazták őket. A bántalmazás következtében ? az elsődleges orvosi vélemény alapján ? mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

vecses_9

A Vecsési Rendőrőrs munkatársai H. Marcelt, valamint 30 éves és 35 éves társait elfogták és előállították, majd a monori nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindhárom férfit. A megsérült külföldi állampolgárok szerepének tisztázása folyamatban van.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást ? szabadlábon hagyásuk mellett ? a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le – írta a rendőrség a honlapján.