A hétvégén lezárják a gyorsforgalmi utat

A Sibrik Miklós úti felüljáró felújítása miatt hétvégén lezárják a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat és a 3-as metró közlekedése is változik.

gyorsforgalmi

Június 13-án (szombaton) 0 órától 14-én (vasárnap) 24 óráig a Ferihegyi repülőtérre vezető utat zárják le a Kőbánya-Kispest metróvégállomás környékén. Emiatt az M3-as metró közlekedése is változik:  a vonalon zajló síncsere-program miatt rövidített útvonalon, az Árpád híd és Kőbánya-Kispest között közlekednek csak a vonatok. Szombaton és vasárnap ugyanakkor körülbelül reggel 6 óra és este 22:30 között a Határ út állomáson mindkét irányból érkezőknek másik metrószerelvényre kell átszállnia annak, aki Kőbánya-Kispest felé utazna tovább.
A városhatár irányú közúti forgalmat a hétvégén a Lehel utca?Vak Bottyán utca?Sibrik Miklós úti felüljáró utáni felhajtó útvonalra terelik, a városközpont felé tartókat pedig a Gyula utca előtti benzinkútnál található felhajtóra. A Sibrik Miklós úti felüljáró felújításának idején ? várhatóan 2015. október végéig ? továbbra is lehet számítani éjszakai, hétvégi útzárakra.