Elfogtak egy drogdílert a monori rendőrök

A monori nyomozók kábítószer kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 22 éves férfit.A monori rendőrök 2015. június 24-én az éjszakai órákban megjelentek a 22 éves férfi sülysápi lakcímén, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a lakásban kábítószer értékesítése zajlik. A nyomozók a végrehajtott házkutatás során kábítószergyanús növényi származékokat foglaltak le.

A rendőri intézkedés kezdetekor az ingatlan udvarán tartózkodott további hét személy, akiknél a rendőrök a ruházatátvizsgálás során alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak, melyeket szintén lefoglaltak.

illusztráció drog

Illusztráció

Sz. Milánt a nyomozók a helyszínen elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. Az intézkedés alá vont személyeket a rendőrök szintén előállították.

A gyanúsított ellen a további eljárást ? szakértők bevonása mellett – a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.