Meg akartak erőszakolni egy vecsési nőt a vonaton – videó

Július 17-én hajnalban, kevéssel Vecsés előtt támadt rá egy 21 éves férfi egy vecsési nőre a Budapestről Szegedre tartó vonat mosdójában. A monorierdei férfi a nő táskájával együtt elmenekült Vecsés állomáson, de a rendőrök otthonában elfogták.A férfi 2015. július 17-én hajnalban a Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő vonaton – nem sokkal Vecsés állomás előtt – a szerelvény egyik mosdójában minden előzmény nélkül megtámadott egy nőt. A ruháját több helyen elszakította, és megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni vele. Amikor a sértett ennek ellenállt, a férfi erőteljesen megszorította a nyakát, és fejét többször a mosdó falába verte. A fiatal nő könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Amikor a vonat közeledett Vecsés állomáshoz, a 21 éves gyanúsított a nő táskáját erőszakkal elvette, és azt a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal, valamint készpénzzel együtt magával vitte.

A bejelentést követően a monori rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkihallgatást. Az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Benjamint, akit 2015. július 21-én a hajnali órákban monorierdei lakcímén elfogtak. A nyomozók a férfit – előállítását követően – gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. július 22-én előzetes letartóztatásba helyezte.