Felújítás miatt van dugó a gyorsforgalmin

Irányonként csak egy-egy sáv járható a Ferihegyre vezető 4-es főúton, mert cserélik a síneket a Ferihegy 1-nél lévő iparvágányon. A Budapest Airport arra hívja fel a figyelmet, hogy dugókra lehet számítani a sávszűkítés miatt.A felújítás tegnap kezdődött, és augusztus 31-ig tart majd. Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője az Indexnek elmondta, hogy a reptér a MÁV-val közösen egy iparvágány sínjeit cseréli ki, ezért van szükség a sávszűkítésre. A szóvivő szerint az átlagos forgalomban legalább 10 perccel több időt kell szánni majd a reptérre való kijutásra, csúcsforgalomban pedig ennél jóval többet.

A szóvivő azt tanácsolja, hogy a sofőrök kerüljenek az M0-s felől, vagy hajtsanak végig az Üllői úton. Iskolakezdésre pedig a tervek szerint elkészülnek a munkálatokkal.
Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2015/08/18/felujitas-miatt-van-dugo-a-gyorsforgalmin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19