Késelés Gyálon

Csütörtökön a összeverekedett két férfi Gyálon az egyik utcában, az egyik kést rántott és többször szúrt. A megkéselt férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba. 
Testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya R. Csaba 27 éves gyáli lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. augusztus 27-én 11 óra körüli időben  Gyál egyik utcájában keveredett szóváltásba a sértettel, majd dulakodni kezdtek. A 27 éves férfi a verekedés közben egy késsel kétszer megszúrta vitapartnerét, aki ennek következtében kórházi ellátást igénylő sérülést szenvedett. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi a szúrások következtében életveszélyesen megsérült.

késelő

R. Csabát a rendőrök a bűncselekmény elkövetését követően néhány órával Gyálon elfogták és előállítását követően a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A 27 éves férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2015/08/28/keseles-gyalon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19