Eltűnt egy 14 éves lány

 
  

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves bagi lány 2015. október 13-án elment iskolába Isaszegre, majd 16 óra 30 perckor még beszélt az édesanyjával, hogy hazafelé tart, azonban otthonába nem érkezett meg és azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

A lány felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Gégény Kitti 170 cm magas, 60 kg súlyú, normál testalkatú. Haja egyenes és barna színű, a mellkasáig ér. Szeme barna színű. Különleges ismertetőjegye, hogy az arcának jobb oldalán egy 3-4 centiméteres nagyságú, halvány varrat látható. Eltűnésekor khaki színű, térdig érő kabátot, kék színű farmernadrágot és fehér színű NIKE márkájú tornacipőt viselt, valamint egy fekete színű NIKE márkájú, nagyméretű válltáska volt nála.

A Gödöllő Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gégény Kittit felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ?Telefontanú? zöld számán, valamint a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.