Kábítószer árultak Vecsésen – videó

Két fiatalt fogtak el a rendőrök Vecsésen akik a gyanú szerint kábítószert árultak a városban.

  

Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Marianna 24 éves és P. László 24 éves vecsési lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint Sz. Marianna és 24 éves társa megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014 nyara óta heti rendszerességgel, több alkalommal kábítószert adott el Vecsés területén.

A 2015. július 10-én ismeretlen tettes ellen indult nyomozás során beszerzett adatok eredményeként a monori nyomozók azonosították a két gyanúsítottat, akiket a Monori Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2015. november 10-én 10 óra körüli időben vecsési lakcímükön elfogtak és előállítottak. A nyomozók a helyi fiatalokat gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás során a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki J. Attila 29 éves vecsési lakost kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mivel a jelenlegi adatok szerint kábítószernek minősülő amfetamint tartott magánál, amikor 2015. július 10-én a rendőrök intézkedés alá vonták Vecsés egyik utcájában.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le – közölte a rendőrség a honlapján.