Közmeghallgatás és közbiztonsági fórum Vecsésen – videó

Közmeghallgatást tartott Vecsés Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-án, a Polgármesteri Hivatal dísztermében. A közmeghallgatás előtt Pallaga Norbert, a Vecsési Rendőrőrs parancsnoka tájékoztatta az érdeklődőket a város közbiztonsági helyzetéről.

  

Az őrsparancsnok elmondta, hogy Vecsésen – a rendelkezésre álló adatok szerint – az elmúlt időszakban csökkent a bűncselekmények száma. Pallaga Norbert ugyanakkor felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy időnként csalók járják a várost, és ez a veszélyforrás az ünnepi időszakban leginkább az időseket érintheti.

2015. november 26-án közmeghallgatást tartott a képviselő-testület. Bevezetőként Szlahó Csaba polgármester tájékoztatta az egybegyűlteket a városban zajlott – egy, másfél évet felölelő – eseményekről.

A Polgármesteri Hivatal dísztermében az önkormányzat munkájának méltatása mellett, számos kérdés hangzott el a megjelent lakosság részéről a képviselők felé: egyebek mellett a zöldhulladék-elszállításról, lomtalanításról, a város egyes utcáin jelentősen megnövekedett autós-kamionos forgalomról és a Kispatak lakópark járdahiányáról.

A közbiztonsági fórumon, majd az azt követő közmeghallgatáson a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának stábja forgatott:

www.vecses.hu