Elfogták a vecsési besurranót

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 30 éves vecsési férfi ellen, akit már a bíróság is keresett.

 

besurranó

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves férfi 2015. október 27-én ment be egy vecsési virágüzletbe – annak hátsó ajtaján – és onnan eltulajdonította az ott dolgozó alkalmazottak táskáját.

A feljelentést követően a nyomozók adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként azonosították és 2015. december 3-án a reggeli órákban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. K. Zoltánt a Vecsési Rendőrőrsre állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi lakásán tartott házkutatás során a rendőrök további, feltehetően bűncselekmények elkövetéséből származó tárgyakat találtak és foglaltak le. A férfi beismerő vallomást tett.

K. Zoltán ellen a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.