Interneten rendelte meg az M0-snál talált prostituáltat a csévharaszti férfi

Hétfőn csévharaszti családi házában kellett demonstrálnia a 38 éves férfinak, hogy mit tett a 24 éves nővel. Szomszédai szerint a férfi normális, dolgos életet élt, korábban stabil párkapcsolata is volt. Kedden döntenek előzetes letartóztatásáról.

 

Fotó: velvet.hu

Fotó: velvet.hu

A 38 éves S. Lászlónak hétfőn egy guminővel kellett demonstrálnia, mit tett azzal a 24 éves nővel, akinek a holttestét péntek délelőtt találták meg az M0-s vecsési lehajtójánál – tudta meg a Velvet. Csévharaszton egy egész utcát lezártak ma, hogy a feltételezett gyilkos lépésről lépésre végigvezesse a rendőröket a bűncselekményen.

S. Lászlót szombat este fogták el Albertirsán, vasárnap csévharaszti házában rögzítették a nyomokat, hétfőn pedig nyomozókkal együtt tért vissza a helyszínre. Vezetőszáron vitték be a családi házba. A helyszíni szemle után a 4-es útra vitték a gyanúsítottat, ahol valamit kidobhatott a kocsiból, ami később szerepet játszhat a nyomozásban.
Csévharaszton sokan csak ma tudták meg, hogy az egyébként teljesen normális és átlagos életet élő férfit gyanúsítják a gyilkossággal.